Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taçı aralık, yangın bapları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir ivedili durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yapı taşı özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faik sıcaklıklara karşı dirençli olarak insanoğluın emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı baştan aşağı yangın anında binayı vazgeçme geçirmek derunin kullanılmalıdır. Sair nedenler bâtınin kullanmak yahut yangın merdiveni kapısını önüne engeller salmak, yangın kapısına revan koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı aralık opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile henüz sık tasarruf katkısızlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yapı dâhili yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin kararlı bakımının mimarilması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an sarih olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi pozisyon takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. üste yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar olur.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların hayat güvenliğini tedarik etmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yarar paha politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, yangın kapısı aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page